free website templates

Competenties

3D modeling, 3D animatie, texturing, production pipeline, grafisch ontwerp, print design, branding, packaging design, presentation design

Een complete productlijn

NBFrame heeft een zeer innovatief concept ontwikkeld waarbij een combinatie van houten en aluminiumprofiel ervoor zorgt dat een opgespannen schildersdoek niet of nauwelijks meer scheeftrekt. Dit is met traditioneel op hout opgespannen doek vaak wel het geval. Afgezien van een kleine sample had het bedrijf niet echt iets om hun beoogde klanten, de groothandel voor kunstenaarsbenodigdheden, te tonen. Er was een uitgekiend systeem met een keur aan subproducten ontwikkeld, alleen was het er nog niet.

Door middel van 3D visualisaties heb ik alles in beeld gebracht. Elke productgroep kwam aan de orde en ik heb voor de catalogus de 'productfotografie' verzorgd in de vorm van fotorealistische 3D beelden. Ook de verpakkingsontwerpen, inclusief de grafische ontwerpen van de opdrukken op deze verpakkingen nam ik voor mijn rekening.

Voor instore doeleinden heb ik de instructievideo's gemaakt die tonen hoe de diverse items met elkaar in verband te gebruiken zijn.

Overzicht van complete productlijn geheel als 3D simulatie
3D rendering van alle producten uit de NBFrame produktlijn
3D visual van NBFrame stretching Tool
3D visual van NBFrame stretching Tool voor productcatalogus
Instructievideo van crossbar techniek en toepassing stretch tool NB Frame

Deel deze pagina!