simple web templates

Zomerparkfeest Venlo

Vlotte spontane schetsen van typische stukjes Venlo en stadse cultuur die een gids ter promotie van het Zomerparkfeest van Venlo wordt uitgegeven om de unieke festival van Venlo te promoten.

Speels lijnwerk

de expressieve werking van een handgetekende schets

In korte tijd heeft mijn schetswerk van architectuur veel populariteit vergaard in de plaats Venlo, waar ik woon, maar ook daarbuiten. Ik krijg in middels veel opdrachten van particulieren en bedrijven voor het maken van schetsen in mijn eigen karakteristieke stijl.

Ook de Zomerparkfeesten benaderden mij voor het maken van schetsen van bekende Venlose plekjes die zouden worden opgenomen in een gidsje dat ter promotie van dit jaarlijks terugkerend, gratis event, zou dienen. Ik heb eerst een aantal schetsen in lijn gemaakt en die voorgelegd aan de organisatie. Daaruit heb ik er toen een zevental uitgewerkt in kleur. Daar waar ik dit normaal gesproken met markers op papier doe heb ik het hier digitaal gedaan om ook daar mee te experimenteren. Beneden zie je een aantal schetsen in lijn en vervolgens de uitgewerkte versie van die schetsen in kleur. Voor meer werk in deze schetsstijl verwijs ik je graag door naar mijn speciaal hiervoor ingerichte website: SketchArt  Je kunt mij natuurlijk ook volgen op Instagram!

Deel deze pagina!